Despre

Reciclam zi de zi

Societate cu Raspundere Limitata, TERRA BLUE CONTRACT a fost infiintata cu scopul de a colecta si recicla deseuri de ambalaje pentru realizarea obiectivelor de reciclare a producatorilor, prin intermediul Organizatiilor de implementare a raspunderii extinse a producatorilor cu care aceasta are contracte.

Societatea are sediul in Pitesti si isi desfasoara activitatea la punctul e lucru din Curtea de Arges, unde este instalata linia de reciclare.

Societate complet autorizata

Credem cu tarie ca doar respectand cadrul legal in integralitate putem asigura o dezvoltare durabila, sustinuta. D aceea, societatea noastra detine toate autorizatiile de mediu necesare emise de Agentia de Protectia Mediului Arges, Certificare “End of Waste” emisa de Certim si are implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, precum si alte certificari si autorizari necesare in activitatea noastra de zi cu zi.

Afla acum cum te putem ajuta

Oricare ar fi problematica cu care te confrunti, atata timp cat este despre reciclarea deseurilor de sticla, suntem aici pentru tine. Completeaza formularul de mai jos si un consultant Terra Blue te va contacta pentru a stabili detalii

Leave this field blank